• fr
  • nl
  • en
  • de
   
 

Snel zoeken

meer criteria


video Valdelesse

Diaporama

Les Cyclos de Han-sur-Lesse - FietsclubEcomuseum - La BesaceCentrum voor Spoor en SteenExplore Val de Lesse - Mountainbikecircuits - GPSRoMaNa Wandelboekje - 9 wandelingen door karaktervolle dorpenExplore Val de Lesse - Mountainbikecircuits - GPSCelles, één van de Mooiste Dorpjes van WalloniëDe wandelkaart van Han-sur-LesseDeltaMalagne, het Archeopark van RochefortDomein van de Grotten van Han : Het WildparkExplore Val de Lesse - Wandelroutes - GPS-routes
Dorp

Havrenne

Vroeger maakte Havrenne deel uit van de gemeente van Humain en was dus de eigendom van de Provincie Luxemburg.


Havrenne is slecht enkele honderden meters van Rochefort verwijderd via het woudland van de abdij Saint-Remy.
Havrenne is voornamelijk een agrarisch dorp met enkele mooie boerderijen. Het dorp heeft zich ontwikkeld langs de weg die van Buissonville naar Humain leidt.
Dit gedeelte van Rochefort is vol charme, en het leeuwendeel van de stenen huizen herinneren ons aan het feit dat er vroeger een steenbakkerij in het dorp te vinden was.   


WANDELBOEKJE LESSEVALLEI

Ons kersverse wandelboekje "Al wandelend op ontdekking van dorpen en landschappen" is ideaal om de Lessevallei te ontdekken. Dit rijk geïllustreerde boekje zit propvol sappige anekdotes en leuke weetjes, tips & tricks, en 9 wandelcircuits om Gendron, Hour, Celles, Javingue-Sevry, Revogne, Vonêche & Froidfontaine, Rochefort (Havrenne), Wavreille & Lessive te ontdekken. En het is nog gratis ook!

 

 


Lekker eten, rustig slapen? Bewegen, ontdekken? U vindt alles wat u wilt weten over attracties en musea, kajakken, wandelen& fietsen, gîtes, hôtels, campings, B&B's, MTB, restaurants en evenementen op deze website!


Voor de contactdetails van onze informatiekantoren, kunt u hier klikken


Met onze gratis app “Explore Val de Lesse” kunt u tientallen gps-routes gratis downloaden maar ook handige informatie over de streek (Bezoeken, Waar eten?, Waar slapen? ...). Deze superhandige app is gratis verkrijgbaar op Apple Store en Google Play Store.
Voor een mooie wandeling, en om meer te weten te komen over Han-sur-Lesse, kunt u de wandelroutes “Natuur - De Belvédère van Han-sur-Lesse & "Natuur - Ontdekkingswandeling door Han-sur-Lesse" downloaden.

 

 

 

 

 

 HavrenneDelen

Onze resources


Follow Us


Het weer in Val de Lesse

Rochefort [ 21-06-2018 - 22:02 ]