• fr
  • nl
  • en
  • de
   
 

Snel zoeken

meer criteria


video Valdelesse

Diaporama

Geopark Famenne-ArdenneGrot van Lorette-RochefortKasteel  van Lavaux-Sainte-AnneGeopark Famenne-ArdenneOnze Wandelkaarten - LessevalleiOverblijfselen van het Gravenkasteel van RochefortStruisvogelboerderij van DoneuDe wandelkaart van HouyetKasteel van VêvesCelles, één van de Mooiste Dorpjes van WalloniëLes Saveurs du VergerMountain-bikes en E-bikes te huur - Toeristische Dienst van Han-sur-Lesse
Dorp

Honnay

Het dorp van Honnay word al sinds de antiquiteit bewoond. Er werden er Gallo-Romeinse overblijfselen en Merovingische begraafplaatsen ontdekt. De geschiedenis van Honnay is intiem verbonden met de geschiedenis van Revogne.


 

WANDELBOEKJE LESSEVALLEI

Ons kersverse wandelboekje "Al wandelend op ontdekking van dorpen en landschappen" is ideaal om de Lessevallei te ontdekken. Dit rijk geïllustreerde boekje zit propvol sappige anekdotes en leuke weetjes, tips & tricks, en 9 wandelcircuits om Gendron, Hour, Celles, Javingue-Sevry, Revogne, Vonêche & Froidfontaine, Rochefort (Havrenne), Wavreille & Lessive te ontdekken. En het is nog gratis ook!

 

 


Lekker eten, rustig slapen? Bewegen, ontdekken? U vindt alles wat u wilt weten over attracties en musea, kajakken, wandelen& fietsen, gîtes, hôtels, campings, B&B's, MTB, restaurants en evenementen op deze website!


Voor de contactdetails van onze informatiekantoren, kunt u hier klikken


Met onze gratis app “Explore Val de Lesse” kunt u tientallen gps-routes gratis downloaden maar ook handige informatie over de streek (Bezoeken, Waar eten?, Waar slapen? ...). Deze superhandige app is gratis verkrijgbaar op Apple Store en Google Play Store.
 

 

 

 

 

 Delen

Onze resources


Follow Us


Het weer in Val de Lesse

Rochefort [ 22-09-2018 - 22:58 ]