• fr
  • nl
  • en
  • de
   
 

Snel zoeken

meer criteria


video Valdelesse

Diaporama

Romantische roeibootjes - Provinciaal Domein van ChevetogneRoadbook met 4 auto/motoritten door de LessevalleiPark des RochesDinant EvasionDomein van de Grotten van Han : Het WildparkFerme de la Comogne - paardenmelkerijWielerbaan van RochefortWandelcodePicknickplaatsenCelles, één van de Mooiste Dorpjes van WalloniëKasteel  van Lavaux-Sainte-AnneOverblijfselen van het Gravenkasteel van Rochefort
Dorp

Mesnil-Saint-Blaise

De hoogvlakte met Mesnil-Saint-Blaise in het centrum, werd bewoond sinds de vroegste tijden van de mensheid. Men heeft er verschillende neolithische nederzettingen gevonden. Men vond er vuurstenen in overvloed, dit getuigt van een redelijk belangrijke nederzetting tijdens de Steentijd. Men heeft er geen sporen van Romeinse of Frankische bezetting gevonden.

 


 WANDELBOEKJE LESSEVALLEI

Ons kersverse wandelboekje "Al wandelend op ontdekking van dorpen en landschappen" is ideaal om de Lessevallei te ontdekken. Dit rijk geïllustreerde boekje zit propvol sappige anekdotes en leuke weetjes, tips & tricks, en 9 wandelcircuits om Gendron, Hour, Celles, Javingue-Sevry, Revogne, Vonêche & Froidfontaine, Rochefort (Havrenne), Wavreille & Lessive te ontdekken. En het is nog gratis ook!

 

 


Lekker eten, rustig slapen? Bewegen, ontdekken? U vindt alles wat u wilt weten over attracties en musea, kajakken, wandelen& fietsen, gîtes, hôtels, campings, B&B's, MTB, restaurants en evenementen op deze website!


Voor de contactdetails van onze informatiekantoren, kunt u hier klikken


Met onze gratis app “Explore Val de Lesse” kunt u tientallen gps-routes gratis downloaden maar ook handige informatie over de streek (Bezoeken, Waar eten?, Waar slapen? ...). Deze superhandige app is gratis verkrijgbaar op Apple Store en Google Play Store.
 

 

 

 

 

 Mesnil-Saint-BlaiseDelen

Onze resources


Follow Us


Het weer in Val de Lesse

Rochefort [ 23-11-2017 - 17:40 ]